Първи Пловдивски фестивал на науката

С огромно вълнение обявяваме, че от 23 до 26 ноември 2023 г. в новооткрития изследователски комплекс на Центъра по растителна и системна биология и биотехнология (ЦРСББ) в Пловдив ще се състои първият Пловдивски фестивал на науката. Фестивалът ще предложи специална програма за училищни групи, както и за посетители на всяка възраст и ще ви срещне с млади и зрели учени от Пловдив и цялата страна, както и гости от различни страни.

Пловдивският фестивал на науката осъществява от Фондация „Красива наука“ в партньорство с Министерство на образованието, науката и Община Пловдив и ЦРСББ, и със съдействието на академични, корпоративни, международни и медийни партньори.

Запознайте се с Програмата по дни или изберете различна подредба на събитията според вашите предпочитания. Разгледайте какви демонстрации, щандове с експерименти, изложби и събития из града ще видите още на фестивала. Ориентирайте се в пространствата на фестивала и проверете как да стигнете до него. Вижте кои са партньорите, благодарение на които фестивалът се осъществява.