Билети

Всички събития от първия Варненски фестивал на науката са с безплатни електронни пропуски, но е необходимо да предварително да резервирате своите места. Можете да направите това онлайн. С оглед правилата за безопасност, няма да бъдат допускани повече зрители от капацитета на залите.

Достъп до залите

Освен да осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве. Това може да предизвика някои неудобства, за които ви молим да ни извините.

  • Препоръчваме да носите предпазни маски в основните зали със събития и щандове, да използвате предоставените дезинфектанти и да се съобразявате с препоръките на екипа на място. Здравето на всички е наш приоритет.
  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат допуснати в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете то да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да напуснете залата.
  • В събития, отбелязани като „само за възрастни“ няма да бъдат допускани лица под 18г.
  • Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса

Ако по някаква причина нямате възможност предварително да резервирате своето място, преди всяко събитие ще можете да вземете пропуск от щанд Информация, или – при изчерпване на местата – да изчакате пред залата в случай на неявяване на предварителните резервации.