Билети

Повечето от събития в Софийския фестивал на науката са с безплатни електронни пропуски, но е необходимо да предварително да резервирате своите места. Има и няколко събития с платени билети на стойност 5 лв. Можете да вземете безплатните си пропуски и билети онлайн. С оглед правилата за безопасност, няма да бъдат допускани повече зрители от капацитета на залите.

Харесайте си събитие, под описанието му натиснете бутона „Добави в количката“ и уточнете бройката. След като изберете всички събития и бройките пропуски или билети, завършете поръчката. Ако имате събития с билети, ще преминете и през процеса на плащане. Преди да излезете от страницата с поръчката, СВАЛЕТЕ ФАЙЛА С ПРОПУСКИ/БИЛЕТИ.

Достъп до залите

Освен да осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве. Това може да предизвика някои неудобства, за които ви молим да ни извините.

  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат допуснати в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете то да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да напуснете залата.
  • В събития, отбелязани като „само за възрастни“ няма да бъдат допускани лица под 18г.
  • Храненето в залите не е желателно, а внасянето на алкохолни напитки е напълно забранено.

Билети на каса

Ако по някаква причина нямате възможност предварително да резервирате своето място, преди всяко събитие ще можете да вземете пропуск от щанд Информация, или – при изчерпване на местата – да изчакате пред залата в случай на неявяване на предварителните резервации.