Почти всички събития от първия Пловдивски фестивал на науката са с безплатни електронни пропуски, но е необходимо да предварително да резервирате своите места. Можете да направите това онлайн от всяко събитие. Молим ви да завършите процеса на резервиране на места като натиснете „Завърши поръчката“. Ще получите по имейл билета с баркод.

Ако не сте направили предварителна резервация, попитайте на Щанд Информация за свободни места.

С оглед правилата за безопасност, няма да бъдат допускани повече зрители от капацитета на залите.

Достъп до залите

Освен да осигурим незабравимо преживяване, ние сме взели всички предписани от закона мерки, за да опазим вашето и на екипа ни от доброволци здраве.

  • Моля, елате навреме. Заемането на местата в залите е по реда на пристигане. Влизането в залите е възможно не по-късно от 10 минути след обявения начален час за всяко събитие.
  • Резервациите за безплатните събития важат до 5 минути преди началото на съответното събитие. Ако към този момент има чакащи посетители, които нямат резервации, те ще бъдат допуснати в залата до запълване на местата.
  • Събитията за възрастни не са подходящи за деца. Ако ги посещавате с дете, моля следете то да не пречи на останалите посетители. В противен случай, може да бъдете помолени да напуснете залата.
  • В събития, отбелязани „само за възрастни“ няма да бъдат допускани лица под 18г.
  • Храненето в залите е забранено, както и внасянето на алкохолни напитки.