София Тех Парк се намира на бул. Цариградско шосе № 111, в близост до Площада на авиацията (четвърти километър). Фестивалът се провежда в сградата на Иновационен форум „Джон Атанасов“ (означена на картата), Сграда „Инкубатор“ и околното пространство.

С автомобил

Централният вход за автомобили се намира откъм Площада на авиацията (четвърти километър). Необходимо е да се отклоните вдясно, веднага след излизане от кръговото движение, в посока зала Арена Армеец.

На територията на София Тех Парк има етажен паркинг за почасово паркиране. Таксата е 1 лв. на час, а системата за достъп е подобна на тази в повечето молове. На бариерата на входа има бутон за издаване на билет, след което бариерата се вдига и можете да шофирате до паркинга (само направо, по алеята, по която влизате). Билетът ще ви бъде необходим и при влизане в самия паркинг. Преди да излезете, в сградата на паркинга има автомати, където можете да заплатите престоя си. 

С градски транспорт

Пешеходният достъп до София Тех Парк е свободен, от който и вход да влезете. Ако идвате с градски транспорт, препоръчваме да използвате изградения пешеходен мост над бул. „Цариградско шосе“, който се намира до спирка „София Тех Парк“.

В близост до парка се намират спирки на много линии от градския транспорт:

– Автобуси 184 и 84 и тролейбуси 5 и 8, спирка “София Тех Парк” (в посока жк. “Младост”)

– Автобуси 1, 3, 5 и 6, спирка “София Тех Парк” (в локалното платно на бул. “Цариградско шосе”, посока “Център”)

– Автобуси 1, 3, 5, 6, 280, 294, 305 и тролейбуси 4, 5, 8 и 11, спирка “Площад на авиацията”.